Om

Basecamp Kilsbergen

Välkommen, vad kul att du hittat hit! Jag som driver den här företaget heter Eva och jag är en allrounder vad det gäller outdoor, med tusen intressen. Kanske för många för mitt eget bästa egentligen.


Längdskidåkning, mountainbike, löpning, paddling, yoga, vandring, alpint och långfärdsskridsko har varit en stor del av livet i många år. På senare tid även klättring och discgolf. 


Jag har länge känt att jag vill dela med mig av den guldkanten i livet som detta ger. Vardagsäventyren, som de flesta av oss har tillgång till. Mitt varför? Jag tror att det blir en ödmjukare värld om fler ser och upplever det vackra som vi har alldeles runt hörnet. Vår skog, våra sjöar, våra berg. Man värnar det man älskar. Och vi behöver verkligen värna vår natur. Och jag tror att vi mår bättre som människor av att vistas mer i vår naturliga miljö. Vårt ursprung. Det har iallafall hjälpt mig väldigt mycket i livet. 


Här driver jag mitt aktivitetsföretag där jag bla har kurser i längdskidåkning, hyr ut SUP och styr upp paddlingar med instruktör, och har guidade turer på MTB i Kilsbergen. Mer om detta under respektive flikar. Oftast är det alltså mig ni möter på turerna, men jag samarbetar också med andra guider vid större events.


Via bloggen kommer jag ge tips på platser att besöka, aktiviteter man kan göra och dela med mig av mina egna upplevelser. Både i närområdet och långt borta.

Likväl som jag brinner för utesporter, så brinner jag för friluftsliv i allmänhet. Jag sover ofta ute i vindskydd, tält eller under bar himmel. Bland det bästa som finns, är att packa min väska för nåt eller några dygn ute på vift i skog och mark. Enkelt liv, frihet.


Det är lite blandad kompott på den här sidan med andra ord. Men den röda tråden är outdoor.


Så med det sagt,


välkommen att boka din upplevelse!